Bli medlem

Det här är vår förening och vårt uppdrag:

Biodlingsföretagarna är en branschorganisation och representerar den svenska biodlarnäringen. Vi arbetar för medlemmarnas möjligheter att driva bärkraftiga företag inom biodling och aktuella frågor inom biodlarnäringen. Vi arbetar för att upprätta samarbeten inom politiken, med myndigheter samt med organisationer. Det frågor och områden som varit aktuella under senare tid berör honungsfusk, biregister, pollinering, utbildning, export, information och bihälsa. 

Som medlem får du också förmåner från våra samarbetspartners, det kan du läsa mer om i PDFen här… (länk till PDF)
Vi behöver bli ännu fler för att bli ännu starkare så bli medlem du också, välkommen till Biodlingsföretagarna!

Möt några av våra medlemmar som berättar varför de gått med i Biodlingsföretagarna, Klicka här för att läsa.

Gadden, vår medlemstidning, sprider kunskap, nyheter och information till medlemmarna, där skrivs om allt från praktiska metoder att driva yrkesbiodling, till information från styrelsen och olika myndigheter. Gadden skickas ut i sex nummer per år. Vi sprider även information genom mail / nyhetsbrev, och via biodlingsföretagarnas facebooksida.

Medlemmarna kan påverka arbetet i Biodlingsföretagarna genom att vara delaktiga i styrelsearbete, valberedningen, driva frågor genom motioner (som ska lämnas in i tid enligt föreningens stadgar till Årsmötet), vara aktiv i branschorganisationen genom de aktiviteter som genomförs eller genom att driva frågor i medlemsforumet och facebook sidan.

Vi hoppas att du som ny medlem kommer att trivas i föreningen, och har stor nytta och glädje av det nätverk som vi, alla medlemmar, bildar. Vi vill att utbytet ska vara både socialt, och rent företagsmässigt. Några exempel på på detta arbete är After-skörd, träffar där medlemmar kan utbyta erfarenheter och få nya kunskaper. Biodlarkonferensen – i samband med årsmötet har vi en konferens, som brukar vara mycket uppskattad, med föreläsare både från Sverige och andra länder. Utbildningar – både inom biodling och företagande har vi ett antal kurser årligen.

Tveka inte – gå med i Biodlingsföretagarna du också!

Här ansöker du och tecknar medlemskap i Biodlingsföretagarna som gäller direkt och under hela året 2023. Du får fyra nummer av medlemstidningen Gadden och ta del av våra medlemsförmåner. Årsavgiften är 1,644 kr inkl. moms. Fyll i formuläret nedan och skicka in.

Betala medlemsavgiften direkt till swish 123 107 1406, skriv "ditt namn och medlemskap 2023” eller via faktura.

* innebär obligatoriska fält

E-post*
Namn*
Efternamn*
Företagsnamn
Organisationsnr
Postadress*
Postnummer*
Postort*
Län*
Land*
Telefon*
Publicera företagsinformation på BFs hemsida*


Företagsinformationen läggs upp på Medlemsföretagssidorna. Ange detaljer om Köper, Säljer och Pollinering under "Meddelande" nedan.
Antal bisamhällen
Meddelande
Jag betalar via*