APISCANDIA DIGITAL & MÄSSTIDNING

Biodlarkonferensen, årets konferens för biodlingen i Sverige arrangeras av Biodlingsföretagarna. ga de rådande omständigheterna kring Covid-19 har Biodlingsföretagarna bestämt att Apiscandia 2022 blir en digital konferens istället för en fysisk konferens.Konferensen sänds live via Zoom och alla som anmält sig får en länk med information skickad till sig fredagen den 11:e februari.

APISCANDIA Digital 12-13 februari 2022

På lördagsmorgonen håller Biodlingsföretagarna sitt årsmöte. Sedan följer ett gediget program med olika föreläsare. Bland annat får vi under lördagen möta Randy Oliver, en ikon inom biodling. Cristina Mateescu kommer att prata om vad som gäller rörande biprodukter. Viktoria Bassani tillsammans med kollegor från E-sense och Honungsringen pratar om honungsanalyser, sensorik och honungsfusk. Susanne Forsman från Nolhaga bigårdar berättar om hennes väg från hobbybiodlare till yrkesbiodlare.

Under söndagen kommer bland annat Daniel Popovici, från Rumänien, att prata om Bee Nutrition, SFO (Sveriges Frö- & Oljefröodlare) med  Lars-Johan Merin & Alexander von Bottner berättar om sitt pollineringsprojekt säsongen 2021 i Västmanland och Sörmland. Dagen fortsätter med Svenska Bin som presenterar ett samtal om och kring projektet Honungslandet. Dagen avslutas med en moderatorledd presentation av våra utställare och deras produkter.

Hela programmet och biljettbokning hittar du på apiscandia.com

GADDEN - NR 1 MÄSSTIDNING
Specialtidning med fokus på Apiscandia. Tidningen kommer som vanligt gå ut till alla medlemmar i Biodlingsföretagarna men kommer även att tryckas i en större upplaga och delas ut till alla deltagare inför den digitala konferensen.

Mässtidningen kommer innehålla programmet för den digitala mässan samt en närmare presentation av föreläsare samt utställare. Utöver det kommer vi att utöka innehållet med artiklar från föreläsare/program som skulle ha varit med på den fysiska konferensen.
Vi har tagit fram ett specialerbjudande för annonsering. Låter det intressant? Hör av dig till Staffan Tegebäck på tel. 0708-95 22 50 eller staffan@tegeback.se