Studieresa till Finland

Följ med på en långweekend till Finland den 11-15 maj! Vi åker från Stockholm torsdagen den 11 maj och anländer till Helsingfors den 12 maj. 

Där möter vi Bjarne Bruce från Marbacka bigårdar som tillsammans med Mia Bruce är våra värdar. Under helgen blir det tid för både diskussioner tillsammans med kollegor, studiebesök, god mat och trevliga miljöer! 

PROGRAM

TORSDAG 11 maj.

Avresa Värtahamnen 16,45 på Silja Symphony till Helsingfors. Vi samlas i ett konferensrum mellan 17.00 och 19.00 för gemensamt välkomstmöte. Vi bor i bekväma A-hytter och äter middagsbuffé på kvällen och givetvis frukost. Non-stop kaffeservering & 3 sorters söta & salta tilltugg ingår också.

FREDAG 12 maj.

Vid ankomst välkomnar Bjarne Bruce oss och tar oss med till resans första stopp, Paradise Honey. Här gör vi ett studiebesök och tillbringar delar av dagen. 

Sen bär det av till Borgå, den vackra trästaden vid havet där vi checkar in på hotell Runo mitt i centrum och gör en guidad stadsvandring. Vi äter sen middag på lämplig restaurang på kvällen.

LÖRDAG 13 maj

Efter frukost bär det av mot Marbacka Bigårdar. På vägen stannar vi till på ett snickeri som specialiserat sig på ramar och kupmaterial. Väl framme på Marbacka får vi rundvisning och möjlighet att sätta oss in i hur ett stort finländskt biodlingsföretag fungerar. Kort sagt en trevlig dag med mycket bisnack.

På tillbakavägen tar vi en sväng förbi Lovisa där det vankas förplägnad om så önskas. Sen bär det av tillbaks till Borgå.

SÖNDAG 14 maj

Frukost på hotellet och sedan avfärd till Helsingfors där vi kan tillbringa dagen fritt tills vi åter går ombord på Silja Symphony 17.00 för avresa mot Stockholm. Samma här som på utfärden, konferensrum en stund och sedan middagsbuffé. Inkvartering i A-hytter.

MÅNDAG 15 maj kl.10.00

Ankomst Stockholm.

VAD INGÅR

Del i dubbelhytt på båten ToR
Del i dubbelrum på Hotell Runo i Borgå
Buss fredag till söndag
Frukost alla dagar
Middagsbuffé på in- och utresa på båten
(Middag fredag och lördag ingår ej)

PRIS

6 500:- per person
Detta bygger på att vi är 24 personer.

BOKNING 

Epost dina uppgifter (namn, epost, adress) med din bokning senast den 27 februari.

Thomas Dahl, 0704-452428 th.dahl@icloud.com
Staffan Tegebäck. 070-8952250, staffan@tegeback.se 

Ladda ned PDFen med all information om Finlandsresan här.